Vloerbehandeling

Ook de behandeling van vloeren is inmiddels een flinke specialiteit geworden waar we best wel trots op zijn, we reinigen en beschermen uw vloeren met de nieuwste technieken, zoals bv. marmoleum welke door ons bij voorkeur behandeld word met een methode waarbij de oude waslaag door een nieuw soort stripper sneller wordt verwijderd zodat de vloer direct daarna (geen droging nodig) in de was gezet kan worden met een coating die dankzij de gebruikte speciale stripper ook nog eens beter hecht aan uw vloer, de vloer is voor langere tijd perfect beschermd. Ook andere effectieve methodes om uw vloer weer als nieuw te maken passen we toe, zelfs het strippen met alleen gebruik van water is mogelijk, wel super resultaat maar met zeer lage vierkante meter kosten

Natuursteen kan ook door ons worden behandeld, we maken uw vloer met een unieke nieuwe methode weer in prachtige staat al dan niet afgewerkt met een coating welke de vloer ook veel langer mooi houd en dat tegen een prijs waar u bij ons niet schrikt, deze techniek is vele malen goedkoper dan het gebruikelijke kristalliseren.

Vloerbedekking/ tapijt kan ook door ons worden gereinigd met dieptewerking, we beschikken over een van de betere machines voor zulke klussen waardoor we ook grotere projecten onderhanden kunnen nemen, standaard werken we met een reinigingsmiddel welke tevens een beschermlaag achterlaat zodat uw vloer niet direct weer vervuild.

Voor siergrindvloeren hebben we verschillende machines om deze weer heerlijk fris te krijgen, vraagt u gerust naar de mogelijkheden.

Uiteraard heeft uw vloer niet elke keer zulke uitgebreide behandelingen nodig, ook het periodiek stofzuigen en/of moppen van uw vloer is iets wat wij u graag uit uw handen nemen zodat u meer tijd heeft om die dingen te doen waar u goed in bent, onze tarieven zullen u vast en zeker meevallen.