Wat wij doen

  • 01
    Glasbewassing bieden wij u aan op traditionele wijze met ladder/inwassertje/wissertje maar ook met een modern systeem waarbij we gebruik maken van een tank met osmosewater.
  • 02
    De opbouw van ons schoonmaakbedrijf is er vanaf de start op gericht om een zo volledig mogelijk pakket aan schoonmaakdiensten aan te bieden.
  • 03
    Ook de behandeling van vloeren is inmiddels een flinke specialiteit geworden waar we best wel trots op zijn, we reinigen en beschermen uw vloeren met de nieuwste technieken.

Wie wij zijn

Schoonmaakbedrijf Jaap Mol is gestart met bedrijfsactiviteiten op 22-06-2009 en richt zich voornamelijk op het bedrijfsleven waarbij de activiteiten variëren tussen simpele schoonmaakklussen zoals het reinigen van kantoor en sanitair maar ook verzorgen we speciale werkzaamheden zoals glasbewassing, strippen en sealen van vloeren, industriële reiniging en andere specialistische reiniging.

Onze hoogste prioriteit is niet gelegen in het aannemen van zoveel mogelijk werk, als schoonmaakbedrijf richten wij ons er voornamelijk op dat het aangenomen werk naar behoren wordt uitgevoerd waarbij we er extra op letten dat deze werkzaamheden ook met de groots mogelijke continuïteit uitgevoerd blijven worden, kwaliteit gaat bij ons ver boven kwantiteit en standaard wordt er bij ons bedrijf uitsluitend gebruik gemaakt van volledig biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen en ook voor de rest gedragen wij ons zeer milieubewust waar dat maar kan,, op deze wijze doen ook wij ons best om onze wereld zo groen mogelijk te houden. Werkterrein van ons bedrijf is voornamelijk gemeente Hardenberg en Ommen en onze prijzen behoren tot de scherpste binnen de markt aangezien we nauwelijks overheadkosten hebben

Ons team

Eigenaar en oprichter
Medewerker
Medewerker